Over

Een groep frisdenkers vanuit bedrijfsleven, ngo’s, overheid en onderwijs: dat is VS&K. Samen werken wij aan plannen die verder reiken dan het ‘alledaagse’. Nieuwe ideeën en bijzondere samenwerkingen worden geïnitieerd of aangejaagd, waardoor baanbrekende projecten ontstaan.

Onder het motto "samenwerking loont" wordt in het project Vitaal Sloegebied en Kanaalzone sinds 2003 samengewerkt met als doel het bevorderen van een duurzaam haven- en industriecluster in harmonie met de omgeving.

Vitaal Sloegebied en Kanaalzone heeft in de periode 2003 - 2005 onderdeel uitgemaakt van het EU Interreg III programma 'Milieuclusters op bedrijventerreinen' in Euregio Scheldemond, een samenwerking van Zeeland met Oost- en West-Vlaanderen. Binnen een nieuw Interreg III programma 'Bedrijventerreinmanagment' is de samenwerking met dezelfde partners in de periode 2006 – medio 2008 gecontinueerd. Vitaal Sloegebied en Kanaalzone is daarna als zelfstandig project voortgezet voor de periode 2009 - 2011.

Op de hoogte blijven van de activiteiten en events van Vitaal Sloegebied & Kanaalzone? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

Ook interessant:


H2O Waternetwerk
Technisch Weekblad
Nederlandse Vereniging Duurzame Energie
Nederlandse Emissieautoriteit 
Europoort Kringen
Mainport
Rail Cargo
Nieuwsblad Transport
Het Nieuwe Produceren