Delta Water Challenge Showcase

24-01-19

Eén uniek Deltagebied, 2 uitdagingen en 7 teams!Eén uniek Deltagebied, 2 uitdagingen en 7 teams!

Tijdens de Delta Water Challenge geven we een boost aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige Delta. Studenten, ondernemers en professionals gaan samen aan de slag met twee uitdagingen: de toekomstbestendige stad en kustverdediging Veerse Dam. 

7 teams zijn sinds november aan de slag met de validatie van hun oplossing. In wekelijkse workshops werken ze komende tijd aan hun waardepropositie, ontwikkelen hun minimum viable product en toetsen hun oplossing met verschillende stakeholders. Ze focussen op hun verdienmodel en waardemodel en werken aan hun verhaal om de doelgroep te overtuigen. Dit resulteert in een onderbouwde en gedragen business case en pitch voor de jury.

Tijdens de Delta Water Challenge Showcase presenteren de teams hun oplossingen aan de jury. De beste oplossingen voor de twee uitdagingen ontavangen een geldprijs van € 2.000,-. De winnende teams krijgen daarnaast ook een podium om hun oplossing te presenteren tijdens Werkconferentie Zuid Westelijke Delta in maart 2019.

Benieuwd naar de oplossingen die bijdragen aan een toekomstbestendige Delta? Meld je dan alvast aan voor het Showcase event! 

Meer informatie en aanmelden